با هدف توسعه صادرات و جذب حداکثری بازار کشورهای همسایه صورت گرفت؛ حضور هلدینگ تاپیکو و شرکت‌های تابعه در چهل و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی بغداد 2025

  • صفحه اصلی
  • آرشـیـو اخـبـار
  • اخبار تاپیکو
  • با هدف توسعه صادرات و جذب حداکثری بازار کشورهای همسایه صورت گرفت؛ حضور هلدینگ تاپیکو و شرکت‌های تابعه در چهل و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی بغداد 2025
با هدف توسعه صادرات و جذب حداکثری بازار کشورهای همسایه صورت گرفت؛
حضور هلدینگ تاپیکو و شرکت‌های تابعه در چهل و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی بغداد 2025

در حالی چهل و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی بغداد 2025 به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین رویدادهای تجاری منطقه برگزار شد که هلدینگ تاپیکو از هلدینگ‌های بزرگ زیر مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) و شرکت‌های تابعه با هدف توسعه صادرات و جذب حداکثری بازار کشورهای همسایه، توانمندی‌ها و دستاوردهای شاخص خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی تاپیکو، چهل و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی بغداد 2025 به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین رویدادهای تجاری منطقه با حضور «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق و هلدینگ‌ها و شرکت‌های توانمند ایرانی و خارجی و با هدف نمایش توانمندی‌های کشورمان و معرفی محصولات نوآورانه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی بغداد برگزار شد.

در همین حال، هلدینگ تاپیکو از هلدینگ‌های بزرگ زیر مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) و شرکت‌های تابعه خود همچون پتروشیمی‌های‌ فن‌آوران و غدیر، شرکت‌های نفت ایرانول، پرسی ایران گاز و گاز لوله با هدف توسعه صادرات و جذب حداکثری بازار کشورهای همسایه، با حضور فعال در سالن پاویون ایران این نمایشگاه، آخرین توانمندی‌ها و دستاوردهای شاخص خود را به نمایش گذاشتند که این غرفه مورد استقبال سفیر ایران در عراق، تجار و بازرگانان و عموم بازدیدکنندگان قرار گرفت.

گفتنی است، هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی بازرگانی بغداد 2025 با مشارکت 17 کشور، معرفی ظرفیت‌های صنایع مختلف و جذب سرمایه‌گذاران خارجی است. در این راستا، حضور تاپیکو و شرکت‌های تابعه در این نمایشگاه، نمادی از تلاش برای توسعه بازارهای صادراتی و افزایش تعاملات اقتصادی با کشورهای همسایه است.

انتهای پیام/