1399/4/9
در مجمع عمومی سالانه مطرح شد:
رشد 32 درصدی فروش شرکت حریر خوزستان/ برنامهریزی برای تولید تیشوی رنگی
مجمع عادی عمومی سالانه شرکت حریر خوزستان از شرکتهای تابعه شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شستا، روز شنبه 7 تیرماه 99 در حالی برگزار شد که این شرکت پس از چند سال توانست گزارش حسابرسی مقبول دریافت نماید و فروش خود در سال مالی 98 را با 32 درصد افزایش از 94 میلیارد تومان در سال97 به 125 میلیارد تومان در سال مالی گذشته برساند.
مجمع عادی عمومی سالانه شرکت حریر خوزستان از شرکتهای تابعه شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شستا، روز شنبه 7 تیرماه 99 در حالی برگزار شد که این شرکت پس از چند سال توانست گزارش حسابرسی مقبول دریافت نماید و فروش خود در سال مالی 98 را با 32 درصد افزایش از 94 میلیارد تومان در سال97 به 125 میلیارد تومان برساند.
به گزارش شستا رسانه و به نقل از روابط عمومی تاپیکو، مدیرعامل شرکت حریر خوزستان با اشاره به اقدامات انجام شده برای ارتقای کمی و کیفی محصولات شرکت حریر گفت: با مجموعه اقداماتی که در زمینه بازارسنجی به منظور تامین به موقع مواد اولیه با قیمت و کیفیت مناسب، نظارت مداوم و کنترل دقیق فرآیند تولید، رسیدگی مستمر و برنامهریزی شده تجهیزات و ماشینآلات به منظور استمرار و تداوم تولید و نیز بازاریابی و جلب اعتماد مشتریان انجام شده است افتخار میکنیم که امروز کیفیت محصولات حریر بسیار بهبود یافته و این شرکت مجددا به عنوان محصول درجه یک جایگاه خود را در بازار پیدا کرده است.
سید محمد علی موسوی در تشریح شرایط قبلی این شرکت اضافه کرد: زمانی در شرکت حریر تولید انجام میگرفت اما به دلیل عدم تامین کیفیت مورد نیاز بازار مشتری چندانی برای این محصولات وجود نداشت و انبارها همواره مملو از محصولاتی بود که با صرف هزینههای گزاف تولید شده اما قابلیت عرضه و فروش در بازار را نداشتند. لکن خوشبختانه با اقدامات و برنامهریزی های صورت گرفته توانستهایم تولیدات با کیفیتی داشته باشیم که با توجه به استقبال بازار برای دو ماه آینده پیش فروش شدهاند و تعهدات تولید در کارخانه حریر افزایش یافته است.
وی با اشاره به سهم 7 درصدی این شرکت از ظرفیت اسمی تولید درکشور گفت: با توجه به مطالعات انجام شده مجموع ظرفيت اسمي شش شركت تولید کننده تیشو در کشور 240.000 تن در سال است که سهم شركت حریر خوزستان از ظرفيت اسمي توليد در كشور 7 درصد است.
موسوی در ادامه افزود: مصرف سرانه تيشوی كشور در سال 1397 حدود 2 کیلوگرم بوده که با توجه به روند رو به رشد مصرف تیشو طی سالهای گذشته، پیش بینی می شود در پنج سال آينده ضریب مصرف تیشو در کشور به طور میانگین سالانه در حدود 4 تا 6 درصد افزایش یابد.
وی گفت: با احتساب افزایش مصرف فوق مصرف كل كشور به 200.000 تن در سال خواهد رسيد، که بر اساس ظرفيت توليد کنونی و ظرفیت های بالقوه، شكاف بين عرضه و تقاضا بشدت افزايش خواهد یافت و نسبت عرضه به تقاضا تقریبا 3 به یک خواهد شد. لذا انجام مطالعات توسعه بازار (ظرفیت سنجی صادرات)، به همراه استراتژی توسعه محصول اجتناب ناپذیر بوده و این امر بطور جدی در دستور کار مدیران شرکت قرار گرفته است.
مدیرعامل حریر خوزستان در ادامه و در بخش فروش و در حوزه مشتری و بازار، با اتکا به سیاستهای اجرائی منطبق بر مهندسی فروش، پیاده سازی طرحهای توسعهای، ارتقاء مزیتهای رقابتی، توجه به نسبت عرضه و تقاضا در صنعت تیشوی کشور، اجرای استراتژیهای توسعه بازار شامل ایجاد بازار صادراتی با هدفگذاری معادل 6 درصد از فروش شرکت و توسعه محصولات نظیر تیشوی سبک و رنگی Deep color ضمن توجه به ضرورت بازار رقابتی شدید داخلی را از سیاستها و برنامه های شرکت عنوان کرد.
وی همچنین در ادامه، سیاستها و برنامههای شرکت در بخش کنترل هزینههای مالی بر مدیریت نقدینگی، استفاده بهینه از داراییها، پیگیری وصول مطالبات، کنترل موجودی مواد اولیه و محصول، بررسی و بازنگری آیین نامهها، مقررات، دستورالعملها و رویههای جاری که نیاز به بازنگری و اصلاح دارند بمنظور تسریع در روند فعالیتها و چابک سازی سازمان، ارتقاء سطح دانش کارکنان، استقرار طرح جانشین¬پروری به منظور تربیت نیروی کار متخصص تاکید کرد.
اخبار برگزیده آرشيو
ویدئو ها آرشيو
گالری تصاویر
دوشنبه 1399/12/18 - 17 : 5